Skip links

Услуги

Ние помагаме на нашите клиенти.

Складове

Складове

Ние сме в състояние да персонализираме нашите складове за ситуации, в които е необходима по-ниска обща височина. Размерите/размерите на шкафа за съхранение не се променят, но краката могат да бъдат отрязани до определена дължина, ако модулът трябва да бъде позициониран под нисък таван, вентилационни канали или други услуги. Въпреки че височината на долната част на крака може да означава, че вече не можете да поставите капака на колата си под шкафа за съхранение, тази опция позволява на обитателите на апартамента да използват всяка част от своята недвижима собственост, ако нямат стандартен пълен размер място за кола. Има допълнителни разходи, свързани с процеса на персонализиране (рязане/повторно заваряване/повторно прахово покритие на нашите стандартни компоненти).

Услуги

Като използвате загубеното пространство, което се намира над капака на вашия автомобил, можете да създадете до 3,2 кубически метра място за съхранение.

Използвайки същата структура и дизайн на нашите шкафове за съхранение като на складовете за паркоместа, двуетажните складове предлагат допълнително място за съхранение.

Проблемът със съхранението на велосипеди е решен! Складът за велосипеди е иновативен, практичен и сигурен шкаф за съхранение на велосипеди, който побира до 3 велосипеда.

This website uses cookies to improve your web experience.